Де знайти оригінальні ідеї для нейл-арту: 6 Instagram-акаунтів

Порція натхнення перед візитом в манікюрний салон

Якщо ти втомилася від однотонного покриття та френчу. Якщо прагнеш освіжити свої нігті по-справжньому цікавим артом. Якщо хочеш чогось свіжого та оригінального, але не маєш часу на постійний моніторинг майстрів з манікюру – тобі сюди! Адже ми не тільки працюємо із твоїм манікюром, але й прагнемо навчати та надихати.

Саме тому ми запускаємо цикл дописів, які розповідатимуть тобі про найкращі Instagram-акаунти з ідеями для манікюру. Автори відібраних профілів створюють справжнє мистецтво, яке полягає в поєднанні небанального дизайну та практичності.

Розпочнемо?


Майстриня з манікюру Алісія Торелло вже багато років працює у Нью-Йорку та завоювала серця не тільки жителів цього міста, але й 60-ти тисячної аудиторії у Інстаграмі. Дівчина втілює найбльш сміливі ідеї: її не лякає насправді складний нейл-арт, зроблений в кілька етапів. При цьому в її акаунті легко знайти і такі варіанти манікюру, які відтворить навіть початківець в домашніх умовах. Ось, що означає майстрині на всі руки 😉


Авторка профілю отримала освіту архітектора та нещодавно переїхала жити в Берлін. Можливо, саме це сприяло тому, що в її роботах так часто можна зустріти чіткі лінії, акуратність та точність. В цьому акаунті чимало ідей для прихильників консервативного та мінімалістичного манікюру.

Також в її профілі є цікаві варіанти нейл-арту в техніці negative space (створення “порожнього простору”).


Серед зіркових клієток Мей Каваджирі та сестри-моделі Джиджи та Белла Хадід. Автор акаунту — велика прихильниця кітчу та гліттера, тому в її профілі можна знайти як і відверто епатажні варіанти манікюру, так і мінімалістичні візерунки на всі випадки життя.


Акаунт салону із  Беверлі-Хіллз Olive & June сподобається тим, хто любить натуральність, спокійну пастельну палітру та прості, деколи навіть наївні малюнки.
Ідеальний акаунт для тих, хто часто шукає арт, який можна нанести на пляжну вечірку.


Джин Сун Чой, засновниця салону Jin Soon Natural Hand & Foot Spas і власниця марки  лаків Jin Soon, є однією із найбільш впливових майстрів з манікюру в світі. Вона неодноразово працювала із моделями на показах Prada, Dior та Lanvin.
Джин Сун слідкує за актуальними тенденціями у сфері нейл-арту і регулярно ділиться роботами, які насправді надихають на щось нове та незвичайне.

View this post on Instagram

Our Perfect Pair manicure is like jewelry for your nails.?

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on


Профіль студії манікюру в Сохо Paintbox сподобається тим, хто уникає максималізму та захоплюється простотою, легкою графічністю та стриманою палітрою кольорів.
Авторки робіт ніби-то не намагаються вразити підписників, проте в них це виходить й без епатажу.


Ну і, звісно, мусимо похвалитися своїм акаунтом, адже саме тут зосереджено реалізації ідей креативної та молодої львівської команди Smartnails School.
Ми любимо експерименти, індивідуальність та особливий підхід до кожної клієнтки. Виділяємо, привертаємо увагу та не боїмося викликів.
Окрім широкого спектру послуг, ми навчаємо, покращуємо та вдосконалюємо молоді таланти. Тому в нашому профілі насправді цікаво та різнобічно.

Приєднуйся!