Хто такі SmArt Nails School та чому потрібно до них завітати?

Про Smart Nails School, їхню індивідуальність та нестримне бажання творити красу від засновниці студії – Марти Ковалевської

Хто ми?

Ми група творчих людей, які страшенно люблять три речі: свою роботу, творити красу та задоволенні обличчя наших клієнтів.


Саме ці складові роблять нас щасливими, дають запал та надихають розвиватися.

Ціль SmArt Nails School

Коли я вперше пішла на курси манікюру, навіть подумати не могла, що буду займатися цим надалі. Чесно, почала їх відвідувати виключно для себе, адже на той час взяла для себе з Інтернету все, що могла, а потреба у вдосконаленні залишилася.


Вийшло так, що перші мої курси виявилися страшенним розчаруванням. Як я вже казала, я постійно шукала щось нове в Інтернеті, відслідковувала тенденції, тренди та новинки нейл-арту, знала безліч технік… І з цим всім я потрапила на навчання до майстрині, яка знала значно менше за мене. Звісно, мене це страшенно обурило.
Наступні курси я обирала більш ретельно, адже приблизно знала, що мені потрібно: слідкувала за роботами, шукала позитивні відгуки і врешті-решт знаходила тих, хто допомагав мені зростати.

View this post on Instagram

Вже пізна ніченька, а я сиджу і розбираю конспект з навчання @lena_shanskaya #шанская_перезагрузка ???? я стільки не писала,мабуть ще з часів універу? Та було стільки корисної інформації, що не могла пропустити жодного слова! І ніякої води!!! Все лиш по темі? Ще раз велике дякую!!! А ще дякую @vakula_nails за класну організацію?????? #martakovalevska #мартаковалевська #smartnails_school #елена_шанская #шанская_киев #shanskaya_kiev #smartnails_lviv #kovalevska_nails #обирайкращих #besmart

A post shared by Марта Ковалевська (@smartnails_school) on


Тепер моя головна ціль – застерегти талановитих дівчат від схожих помилок. Адже я знаю, що ціна курсів не завжди відповідає якості. Тому Smart Nails School – це школа нігтьового мистецтва з основною ціллю надання насправді високоякісних та ексклюзивних послуг та знань.

Що в нас унікального?

Робимо такі види робіт, аналогів яких неможливо знайти у Львові. Наприклад, ми працюємо з креативними нарощеннями. Якщо коротко – це довгі нігті, які виглядають незвичайно та цікаво.

View this post on Instagram

Коли закоханий в свою роботу?… Коли зустрічаєш, таку магічну людину? Коли є бажання творити разом? Ти заворожуєш мене @kodatskayatattoo ? #martakovalevska #kovalevska_crazy_nails #smartnails_school #smartnails #longnails #fashionnails #yourstyle #manicure #perfectlyposh #манікюрльвів #нарощеннянігтів_львів #ідеальнийманікюр #ногтевой_флешмоб #обирайкращих #besmart #smartnailsschool #едж #креативноенаращивание #длинныеногти #арочноемоделирование #курсиманікюрульвів #курсинарощеннянігтів

A post shared by Марта Ковалевська (@smartnails_school) on


До того ж, в нашій команді немає майстринь-початківців. Ми шукаємо кваліфікованих людей, які мають хоча б рік стажу, адже якість визначає постійна практика.

Для кого підходить наш курс?

Курси від Smart Nails School підходять для всіх, хто прагне здобути нову професію, просто підзаробити, присвятити себе манікюру у вільний час, або ж хоче робити красиві нігтики для себе.


З свого досвіду скажу, що це може перерости в дуже серйозне захоплення без якого потім важко уявити своє життя 🙂

Хто наші клієнти?

Це, здебільшого, креативна молодь, яка прагне ламати шаблони та стереотипи.

View this post on Instagram

Без слів… Лише емоції??? . #martakovalevska #розписвручну #kovalevska_crazy_nails #нарощеннянігтівльвів #всевідруки #френч #френчвстык #френчгельлаком #малюноквідруки #smartnails_team #smartnails #artnails #fashionnails #yourstyle #manicure #perfectnails #манікюрльвів #малюноквідруки #нарощеннянігтів_львів #ідеальнийманікюр #обирайкращих #besmart #smartnailsschool #арочноемоделирование #курсиманікюрульвів #курсинарощеннянігтів #nailslviv #manicurelviv #girls #longnailsdontcare

A post shared by Марта Ковалевська (@smartnails_school) on


Серед наших клієнтів немає тих, хто зациклений на класиці та типовому манікюрі. Люди заходять на наші сторінки в соцмережах, знайомляться з роботами і самі розуміють, що ми їхня студія, або ж – просто відсіюються.
Треба врахувати, що в нас досвідченні майстрині, хороша техніка, тому й ціни в нас достатньо високі. Тому важко сказати, що ми орієнтуємося на всіх. Але ті, хто приходить до нас – потім не обирає нікого іншого 🙂