Тренд detected: ідеї для манікюру на Хелловін

Хелловін – вдалий час для того, щоб поекспериментувати зі своїм зовнішнім виглядом. Окрім крутого костюму, епатажного макіяжу та зачіски, слід приділити увагу своїм нігтям, адже вони – невід’ємна частина твого образу.

Пропонуємо кілька ідей, які можна сміливо реалізовувати та йти розважатися на шалені вечірки присвячені Хеловіну.

Наносимо базове покриття на ніготь,  шкіру навколо змащуємо вазиліном або клеєм ПВА. Після цього розпочинаємо створювати ефект омбре. Для цього знадобиться гладенька губка чи шматок поролону на який слід нанести різні лаки різних фіолетових відтінків:  

Акуратно відбиваємо фон:

Після того, як омбре висохло – наносимо бажаний малюнок, який доповнить будь-який хеловінський образ.

View this post on Instagram

? Емоції зашкалюють? #Repost @kodatskayatattoo with @get_repost ・・・ Совместно с @ronjamasstattoo сделано для его проекта по татуировке. P.S. Когда делалось фото не одна дорога не пострадала? . #smartnails_style #martakovalevska #kovalevska_crazy_nails #нарощеннянігтівльвів #smartnails #artnails #fashionnails #yourstyle #manicure #perfectnails #perfectlyposh #gothicnails #манікюрльвів #нарощеннянігтів_львів #smartnails_school #курсиманікюрульвів #курсинарощеннянігтів #nailslviv #manicurelviv #longnails #blacknails

A post shared by Марта Ковалевська (@smartnails_school) on

Якщо на цьогорічний хеловін ти обрала костюм монахині, ми знаємо, що тобі необхідно 😉

Креативне нарощення від SmArt Nails School додасть зухвалості і точно виділить твій образ, а вдало підібрана форма та колір приверне увагу саме до твоїх рук.

Завжди доречно звернутися до класики: червоний + чорний = довершений образ прекрасного вампіра.

Тонкі, білі павутинки, що танцюють по всій пластині нігтя є ідеальним рішенням для того, щоб доповнити костюм чаклунки чи відьми.

Для дівчат, які прагнуть продовжити Хелловін та не хочуть прощатися із тематичним манікюром – є чудове рішення. Червоний місяць – той дизайн, який можна зробити своїм осіннім варіантом. Виглядає стильно, оригінально та може бути з тобою кожного дня, а не тільки на свято 😉

Ідея для фанів The Addams Family.

Для такого манікюру необхідно “набиту” руку майстра, але результат точно підкорить кожного!

Чіткі акрилові візерунки точно стануть зіркою твого образу. Окрім того, якщо ти хочеш такий манікюр, але зранку на роботу – використай тематичні наклейки замість арту 😉

Легко та вражаюче.

Ще один класичний дизайн, який вимагає мінімум кольорів, проте яскраво виражає дух Хелловіну.

І, звісно, куди без класичних атрибутів Хелловіну: гарбузи та чорні коти – рішення для тих, хто хоче відірватися від похмурого образу та внести у свято яскраві елементи.