Виграшні поєднання: як зробити манікюр, використовуючи кілька кольорів?

І не виглядати смішно

Виділити один палець 


Безпрограшний варіант: оригінальний та наближений до класичного манікюру в один тон. Наносьте основний колір практично на всі нігті, але виділіть один яскравим акцентом на який важко не звернути увагу.


Так ви підкреслите контраст, але не виглядатиме надто зухвало. Якщо берете різні відтінки одного кольору, то можете виділити два-три пальці.

Різні кольори однієї кольорової палітри

Вірний варіант для тих, кому хочеться різнокольорові нігті. Ви можете взяти лаки зовсім різних відтінків, проте всі вони мають бути схожими за температурою і кожен відтінок має поєднуватися з попереднім.  
Найбільш вдалим поєднанням вважається рожевий-фіолетовий-червоний; оранжевий -жовтий-лайм; синій-морська хвиля-зелений.
Проте не варто зациклюватися на класиці. Подивіться лише, як можна обіграти такий дизайн! Виглядає насправді яскраво та оригінально.


Звісно, ця порада не означає, що треба приходити в салон із схемами відтінків. Важливо орієнтуватися на свої відчуття, а також не забувати про відтінок шкіри.
Світлошкірим дівчаткам, традиційно підходять холодні кольори. А теплі відтінки виграшно виглядають на засмаглих руках.

Однаковий прінт. Різні кольори

View this post on Instagram

Хей крихітко?? досить мріяти про ідеальні нігтики, форму, круті дизайни?? Просто бери свій телефон, набирай ?093-254-60-95 і буде тобі щастя? @dashkaromanushun в #smartnailsschool ☺️ #smartnails_team #martakovalevska #малюноквідруки #smartnails_school #smartnails #longnails #fashionnails #yourstyle #manicure #манікюрльвів #нарощеннянігтів_львів #ідеальнийманікюр #обирайкращих #besmart #smartnailsschool #арочноемоделирование #курсиманікюрульвів #курсинарощеннянігтів

A post shared by Марта Ковалевська (@smartnails_school) on


Не обовязково зациклюватися на кольорах, адже вдалий прінт здатний поєднати будь-які кольори. Геометричні фігури, тварини, слова чи предмети з одного асоціативного ряду ідеально підходять для того, щоб зробити нігті цілим полотном з єдиною історією. Навіть тоді, коли для кожного нігтя використовується інший колір 😉
Ось як це роблять в нас.

View this post on Instagram

Sweet sweet summer ?☀️? . Будь в тренді, будь #smart? . #martakovalevska #kovalevska_crazy_nails #нарощеннянігтівльвів #френч #френчвстык #френчгельлаком #малюноквідруки #smartnails_team #smartnails #artnails #fashionnails #yourstyle #manicure #perfectnails #манікюрльвів #малюноквідруки #нарощеннянігтів_львів #ідеальнийманікюр #обирайкращих #besmart #smartnailsschool #арочноемоделирование #курсиманікюрульвів #курсинарощеннянігтів #nailslviv #manicurelviv #girls #longnails

A post shared by Марта Ковалевська (@smartnails_school) on

Два кольори на одному нігті

Це нагадує мінімалістичний нейл-арт. Правила поєднання кольорів тут ті ж: можете брати схожі відтінки або міксувати кольори в межах однієї гами.


Говорять, що для такого манікюру потрібно добре пошукати майстра, адже кожна лінія на нігті – на вагу золота.
 
Якщо тобі сподобалася ця ідея – ти знаєш до кого звернутися 😉 А Nails School радо допоможе із всіма можливими поєднаннями!