Тренд detected: ідеї для осіннього манікюру

Майстрам, які працюють з нігтями завжди необхідно цікавитися останніми трендами, вишукувати нові дизайни та не боятися експериментувати, адже в нашій роботі завжди є ймовірність того, що в наш салон завітає клієнтка, яка сяде у крісло та забажає зробити щось “нетипове та трендове”, повністю довірившись нашій компетенції.
 
Звісно, щоб не розчарувати таких клієнтів треба бути готовим до будь-яких викликів та мати на озброєнні кілька універсальних трендових ідей.
 
Сьогодні ми розповімо про те, що робити в осінній сезон, щоб клієнтки покидали салон з усмішкою та неодноразово поверталися за черговою порціює гарного настрою та якісного манікюру.
 

  1. Використовуйте осінні тони: помаранчевий, червоний, жовтий, сіро-синій, коричневий, шоколадний чи відтінок базиліку.

 


Придивіться до відтінків “стиглої горобини” чи “терпкого бордо”. Ці благородні кольори дуже вдало поєднуються з іншими осінніми барвами.
 

2. Золоті елементи в осінньому манікюрі – безпрограшний варіант!


Це може бути дизайн фольгою, стразами або звичайний перламутовий лак.
 

3. Для тих, хто хоче чогось більш оригінального – можна запропонувати каплі дощу, різноманітні абстракції, або арт, який передасть настрій осінньої погоди.

https://www.instagram.com/p/BlH-V8yn8V8/?taken-by=smartnails_school

4. Актуальними цієї осені залишаються матові відтінки та оксамит. Головне в такому манікюрі – не перестаратися 😉

5. Не здає позицій градієнтcraquelure з фольгою та текстурність. Ці дві техніки чудово виглядають на нігтях різної довжини та форми.

6. Тематичний нейл-арт також залишається суперактуальним.

View this post on Instagram

Так, ми можемо втілити будь яку фантазію на твоїх нігтиках?? А ти не соромся, приходи, розкажи що тобі подобається…а що ні… і ми підберем тобі особливі #smartnails #martakovalevska #kovalevska_crazy_nails #нарощеннянігтівльвів #малюноквідруки #artnails #fashionnails #yourstyle #manicure #манікюрльвів #нарощеннянігтів_львів #smartnailsschool #арочноемоделирование #курсиманікюрульвів #курсинарощеннянігтів #nailslviv #manicurelviv #girls

A post shared by Марта Ковалевська (@smartnails_school) on


Наносити їх найкраще “під настрій” або ж для якогось особливого випадку. Проте, якщо клієнти впевнені, що до нового візиту в салон їм не набридне обраний малюнок – впевнено пропонуйте яскраві варіації на свій розсуд 😉
 

7. А ось кежуал образ доповнить нюдових тон: персиковий, кремовий, ніжно-рожевий. 

Якщо ви боїтеся, що такий манікюр буде надто консервативним та нецікавим – подбайте про нанесення мінімалістичних геометричних фігур.


Головне пам’ятати, що головне – це зрозуміти та відчути настрій клієнтів! І якщо це вдасться на всі 100%, значить і результат буде відмінним. І це не залежить від трендів 😉