8 простих технік для твого нового манікюру

Малюнок під нігтями

View this post on Instagram

Peekaboo #glassnails ❤

A post shared by Amna Azam (@weirdglitz) on


Фарбування зворотньої сторони нігтя  – процес не новий.  Такий манікюр показували Christian Louboutin в промоматеріалах до запуску колекції лаків в 2014 році. Ця ідея залишається неочевидною, а даремно: на довгих нігтях непомітний принт, який поєднується з іншими елементами манікюру виглядає дуже виграшно.
Щоб не забруднити пальці, використовуйте захисний засіб на основі латексу. Якщо є час і настрій, спробуйте наклеїти на внутрішні сторони нігтів прозорі або голографічні наклейки.

Прикраси

Композиції з металевих елементів – це той аксесуар, який варто використати!
На краю нігтя або біля кутикули можна наклеїти шматочки гнучкою дроту, а на довгих накладних нігтях зробити пірсинг.  Усі необхідні елементи можна придбати в магазинах товарів для рукоділля.

Татуювання на кутикулах

Для цього не потрібно мчати до тату-майстрів з власними ескізами постійного татуювання. Ви можете вибрати перекладні татуювання, зробити малюнок хною або зовсім використовувати для цих цілей стійкий гелевий олівець чи лайнер.

View this post on Instagram

#그림자네일 #cuticletattoo

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

Манікюр з порожнім простором

Модний прийом, який легко обігрувати за допомогою різноманітних текстур, кольорів та аксесуарів. Все, що необхідно – прозора основа та трохи винахідливості 😉

Омбре з глітером

Необов’язково повністю покривати нігті густим шаром глітеру: за допомогою губки нанесіть його на край нігтика або на лунку, а для ефекту омбре додайте ще трохи блискіток за допомогою пензлика. Це допоможе створити розмитий кордон.

Матове покриття

Мабуть, це найпростіший спосіб надати манікюру зовсім іншого вигляду.
Якщо ти прихильниця класичного лаку – спробуй купити баночку матового покриття і нанести його поверх звичного манікюру. Перевірено: wow-ефект не змусить довго чекати.

Голографічний манікюр

Прозорі накладні нігтики з ефектом сонячного відливу можна знайти в багатьох спеціалізованих магазинах і покрити голографічним лаком. До речі, для такого манікюру можна скористатися пудрою або пігментом, який наносяться на кольорову базу і створює космічні переливи.

View this post on Instagram

Hottest nails under the sun. ?

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

Прості лінії

Графічний нейл-арт сьогодні захоплює багатьох красунь. Він не так складний у виконанні, як градієнт чи принти, але виглядає не менш цікаво та оригінально.

View this post on Instagram

#curvaturenail #curvesnail ?? #unistella ?

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on