Тренд detected: глітер

Зима – чарівний час, адже це пора, коли усюди палають гірлянди, вогники та свічки. Дівчата не відстають від цієї тенденції і теж прагнуть виділитися блиском. Як це зробити? Просто! Потрібно лише вправні руки майстера та невеличка банка з глітером, яка й стане родзинкою манікюру.

Манікюр з об’ємними блискітками

 


Для цього манікюру тобі знадобиться прозорий лак і великий глиттер.  Спочатку – покрий нігтик прозорою базою, коли вона висохне – нанеси ще один шар на кінчик нігтя (де згодом й з’явиться глітер) і лише після цього за допомогою зубочистки – накладаємо на “фон” самі блискітки. Закріплюємо дизайн ще одним шаром прозорого лаку. Вуаля! Манікюр готовий!

Вибуховий  манікюр-омбре з дрібними блискітками

 


Мабуть, найважче у цьому варіанті – підібрати бажаний відтінок, так як, швидше за все, ти захочеш одразу кілька варіантів такого манікюру 😉 Проте, коли вибір зроблено – сміло приступай до виконання самого дизайну подібно до того, як ми це робимо на нашому відео. Покрий вершечок нігтя кольором, розподіли його пластиною та продовжуй міксувати відтінки.

Суцільний глітер

 


Для цього дизайну візьми прозорий лак та сухий гліттер будь-якого розміру. Пропонуємо підглянути у наш варіант та зробити манікюр з двох кольорів.

Салют на нігтях

 

Для виконання цього манікюру знадобиться скотч для нейл-арту, лак будь-якого відтінку, лак з глітером та закріплювач. Нанеси бажаний лак-основу на всю поверхню нігтя та дочекайся, поки він повністю висохне. Потім виріж зі скотчу тонкі трикутники, щоб використати їх в якості трафарету. Потім покрий нігті лаком з блискітками, зніми скотч. Дочекайся повного висихання, а потім закрепи прозорим лаком.