Три Instagram-акаунти на які варто підписатися

Якщо ти думала, що ми розповіли про всі Інстаграм акаунти на які варто підписатися – це далеко не так. На щастя, в Інтернеті є безліч корисних профілів, які надихають та можуть підштовхнути тебе до експериментів з нігтиками.

Сьогодні ми підготувати ексцентричну добірку з трьох акаунтів, ідеї яких, якщо й не змусять підписатися, то точно здивують.

Щоденне оновлення креативними та оригінальними ідеями. Авторки каналу встигають за найсвіжішими темами та переносять хайп довкола теми на нігтики своїх клієнток. Чого лише варта ідея із “розбитим яйцем” на нігтях:

Звісно, визиваючі  ідеї авторок сподобаються не всім. Але така концепція салону – дивувати, викликати потужні обговорення, дивуватися, або ж просто прийняти та сприймати такий нейл-арт, як особливий вид мистецтва.

Тематичні манікюри та лаконічні туторіали в яких викладено поетапність їх створення. Підписуючися на такий канал, ти знайдеш ідеї на літній відпочинок, святкування Нового року чи Головіну, неймовірно велику кількість принтів та манікюр на кожен день.

 

Багато гліттеру, золота та нашої улюбленої форми діаманту.