Тренд detected: двоколірний манікюр

А ви знали, що найбільш трендовий манікюр цієї зими – двохколірний? Він однаково ефектно виглядає і у випадку поєднання контрастних кольорів і при поєднанні близьких за тоном кольорів. А ви знали, що найбільш трендовий манікюр цієї зими – двохколірний? Він однаково ефектно виглядає і у випадку поєднання контрастних кольорів і при поєднанні близьких за тоном кольорів.

Наприклад, у Antonio Marras чорний монохромний манікюр стає більш яскравим з додаванням червоного спалаху, Tibi додає до нейтральних молочних відтінків контрастну зелень. На шоу Moschino осінь-зима 2018/2019 нігті моделей були нафарбовані червоним і рожевим квітами, а у Tanya Tailor показали гарну осінню альтернативу класичному французькому покриттю.

На показі Натуральний DKNY  також був представлений двохколірний натуральний манікюр на основі лаків Саллі Хансен: Negative Space, в свою чергу, представили відразу два бренди: у Marissa Webb (лаки Zoya Nail Polish) – це прозорі прямокутники, покрашені напівпрозорим лавандовим відтінком в поєднанні з чорним кольором, а у Alice and Olivia (лаки China Glaze) – діагональна прозрачнаяя смуга в комбінації з металевим відтінком “рожеве золото”. Металевий французький манікюр “навпаки” був на нігтях у моделей з показу Creatures of Wind. Манікюр Evil Eye підкреслює силу і сміливість на шоу Tome NYC (лаками China Glaze).