Стильний нейл-арт: 5 відеоуроків (частина 1)

Нейл-арт – це вічна тема, яка зазнає постійних змін, перероджень та доповнень. І чим частіше це відбувається – тим цікавіше про це розповідати.
Для тих, хто не хоче прикрашати свої руки накладними нігтями, але готовий витратити час на хитромудрий манікюр, ми підібрали кілька прикладів розробки простого та ефектного нейл-арту.

Омбре з візерунками

Попереду весна, а після затяжних монотонних барв та морозів так хочеться добавити різноманітних барв у своє життя. Урок одного з найпопулярніших б’юті-каналів YouTube поєднує в собі відразу кілька наших улюблених трендів: довгі нігті, використання в манікюрі омбре і перекладні татуювання, які можна клеїти не тільки на тіло, але і на все, що попадеться під руку. Для такого манікюру не знадобляться ніякі складні інструменти – тільки лак, косметичний спонж і золоті наклейки.

«Космічні» нігті

Тема космосу не здає своїх позицій вже котрий рік та досі заворожує.

Цей відеоурок призначений для наполегливих і терплячих. Зображення галактик доведеться відтворювати на нігтях за допомогою малесенького спонжика і декількох шарів лаку. Не забувайте, що слід просушувати кожен шар перед нанесенням наступного.

Автор уроку пропонує намалювати зірки білим лаком, але ми впевнені – блискітки нічим не гірше! Якщо здається, що сил не вистачить на всі нігті, можна обмежитися одним, а інші покрити темно-синім лаком 😉

Глітер-веселка

Авторка каналу використовує прозорий лак з блискітками та набір шкільних маркерів. Радимо запозичити у неї пару ідей: нанести peel-off покриття, як основу (це допоможе усунути незручностей зі зняттям гліттера) та протестувати вигляд маркерів та лаку на аркуші паперу, перед нанесенням суміші на нігті.

Білий мармур

Мармуровий принт вже кілька сезонів залишається в тренді і не збирається зникати з наших радарів.

Вам знадобляться білий і сірий лак, пара зубочисток і стакан води, причому все необхідне краще приготувати заздалегідь – хоч манікюр і не надто складним – працювати потрібно буде швидко і вправно.

Ідеальна геометрія

Крім безмежного терпіння для цього манікюру вам знадобляться 5-6 видів лаку, тонкий скотч (можна використовувати металеві смужки для манікюру), пензлик і палітру кольорів, які поєднуються один з одним.

Спробуй та розкажи про свій досвід нам! 😉