Прості методики, які допоможуть знайти час для себе

Дуже часто наші клієнтки жаліються, що зовсім не мають часу для догляду за собою. Саме тому ми склали чек-лист, що мусить допомогти знаходити час на себе.

Розставляй пріоритети.

Звісно, зовнішність – не найголовніше і не варто нехтувати іншими обов’язками заради підтримки краси. Ми завжди повинні знаходити час на спілкування з близькими, хобі та важливі справи. Але десь між друзями, сім’єю та роботою впишіть пункт “манікюр, педикюр чи корекція брів”. Це не займе багато часу. Проте подарує багато насолоди!

Починай день з себе!

Встань трохи раніше і приведи себе в порядок. Розімнися під запальну музику. Нанеси маску на обличчя, а вже потім займайся прибиранням, підготовкою до роботи чи іншими  рутинними ритуалами.

Поєднай!

Любиш дивитися фільми або телепередачі? Відмінно! Під час перегляду якого-небудь серіалу можна зробити собі манікюр та ванночку для рук.

Плануй заздалегідь.

Склади план ритуалів краси на тиждень і повісь його на зворотний бік шафки у ванній.  Тоді ймовірність, що ти знайдеш час для себе, збільшиться. Влаштовуй дні краси, коли ти зможеш піти в салон та зробити манікюр, макіяж чи спа-процедури.

Оптимізуй простір!

Купи містку і зручну домашню косметичку, щоб завжди знати де знаходиться бальзам для губ або лак. Постав у ванній кошики із засобами для щотижневого і щоденного догляду. Поклади один крем для рук в сумочку, а інший – на полицю з посудом. Заведи звичку: “помила посуд – помазала руки кремом”.

Отримуй задоволення!

Складаючи щотижневий план краси, подбай про те, щоб в нього входили твої улюблені процедури, які перетворять догляд  у свято!