Що знадобиться, щоб зробити салонний манікюр, не виходячи із дому

Інструменти та засоби для догляду за нігтями та нейл-арту – можна знайти у багатьох марок. Асортимент сучасних лаків просто вражає! І щоб зробити мінімалістичний нейл-арт – необов’язково постійно перебувати в манікюрних салонах. Достатньо просто прочитати нашу статтю, де розповідається про все найкраще для стартового набору для манікюру в ломашніх умовах.

Пудра для нігтів

Пудру можна рівномірно нанести пальцями на шар лаку, що ще не висох, а потім прибрати зайве.

Флеш-тату для кутикули

Татуювання для нігтів і кутикул нічим не відрізняються від звичайних-перевідних. І наносяться абсолютно так само: вирізаєте, прикладаєте, змочуєте, знімаєте наклейку і можете милуватися акуратним малюнком. Це, насправді, дуже ефектний варіант манікюру, який здатний замінити прикраси та аксесуари. Перекладні татуювання можна наклеювати навіть на самі нігті (і покриттям краще не нехтувати), а в особливо розкішні дні можна комбінувати їх з лаками металевих відтінків, щоб відіграти тренд до останнього.

Стрічка для нігтів

Декоративна стрічка – універсальний помічник, який можна застосувати і як трафарет, і в якості повноцінного елемента нейл-арту.

Кисть для нейл-арту

Звичайна кисть для макіяжу, навіть найжорсткіша погано підійде для малювання нігтів.Тому вимальовування дрібних деталей може виявитися дуже клопітким та незручним. У випадку спеціальної кисті – волоски відмінно тримають форму, і тому її можна використовувати для багатьох процесів створення нейл-арту.

Дзеркальний пігмент

Виявилося, що пігмент – це найпростіший спосіб створити ідеально рівномірне, гладке і блискуче покриття. Одержаний дзеркальний ефект дійсно перевершує результат лаків і наклейок. Підкуповує і простота застосування: пігмент просто
набирається на аплікатор і розподіляється по поверхні нігтя.

Золоті наклейки

Вони дійсно відрізняються від аналогічних продуктів, часто виконаних в інфантильному стилі. Таких геометричних фігур вистачить на десяток виходів, а якщо вам цього мало – придивіться до чорних і червоних наклейок.

Олівець для манікюру

Рішення для тих, хто хоче отримати зручний інструмент для створення геометричного манікюру.