Instagram-акаунти, які надихають на стильний нейл-арт

Продовжуємо нашу рубрику в якій ми шукаємо цікаві інстаграм-акаунти та ділимося із вами результатами своїх пошуків 😉


Заслуга цього акаунту в тому, що тепер дівчата із всього світу з легкістю можуть повторити оригінальні та незвичайні дизайни манікюру вдома. На цій сторінці можна знайти як мінімалістичний та монохромний, так і креативні ідеї які виглядають неймовірно!

Зверни увагу: авторка каналу дає рекомендації на рахунок різноманітних лаків, тестує їх та розповідає про техніку їх нанесення.


Австралійська нейл-майстриня Джема дивує своїх читачів простим і в той ж час оригінальним дизайном манікюру, який виконаний в м’яких пастельних тонах.

Зверни увагу: плюси цього профілю в тому, що після фото, тут можна знайти покроковий урок з тим, як відтворити ту чи іншу техніку.


Тут ви знайдете не тільки різноманітні види покриттів та дизайну, але й побачите невеликі відео-уроки, прочитаєте про останні тренди та зможете надихнутися різноманітними  роботами майстрині.

Зверни увагу: на акаунті часто зустрічається технологія стемпінгу. Оволодівши нею, можна просто оновлювати свій манікюр в домашніх умовах 😉


Авторка каналу Ханна – створює справжнє мистецтво на нігтях!
Тут ви знайдете роботи на всі випадки життя: від щоденного однотонного покриття до грайливих літніх робіт з глітером, стразами та декором. Акаунт відрізняється дитячою безпосередністю та різноманітними пастельними барвами. 

Зверни увагу: безліч ідей для манікюру на короткі нігтики.


Звісно, куди без відео?
Знайшли один із найпопулярніших каналів, де зібрані найкращі відеоролики із тим, як нейл-майстрині виконують свою роботу.

Зверніть увагу: не переходьте за посиланням, якщо попереду робочий день, адже це той тип в акаунту в якому просто залипнути на відео і нічого не встигнути 🙂

 

Надихайся, експерментуй та пробуй нові дизайни! А наша рубрика повернеться вже зовсім скоро з новими, ще більш цікавими акаунтами.