Три Instagram-акаунти на які варто підписатися

Наша постійна підбірка Instagram-акаунтів продовжує набирати обертів. Цього разу ми відібрали всього лиш три профілі, але, повірте, що різноманіття дизайну, яке представлено на даних сторінках – вартує ретельного розгляду.


Перший акаунт належить токійському манікюрному салону Kuuki  (що буквально означає «повітря») Складно пройти повз даний профіль, адже тут ти познайомишся із приголомшливими унікальними дизайнами, які можна охарактеризувати як “повітряна суміш ніжних відтінків”.
Якщо ти надаєш перевагу м’яким акварельним розведенням – пропонуємо приходити за ідеями саме в цю стрічку.


Майстрині Kuuki вдало поєднують голографічні елементи з рослинними орнаментами, активно використовують  глітер та фольгу, змішують персикові та блакитні тони та перетворюють нігтики то на дорогоцінне каміння, то на водну гладь, то на старовинне скло.


Інший акаунт належить Аліші Торелло  і навіть якщо ти ніколи не цікавилася сторінками нейл-майстринь у Інстаграмі – її роботи точно з’явилися у твоєму інфопросторі.  Саме ця майстриня розробляла дизайн нігтів для моделей у Vogue, Elle, Allure, а також для таких зірок, як Енн Хетеуей, Дженніфер Лоуренс і Кендалл Дженнер.


В цьому профілі можна повчитися створювати самодостатній манікюр за допомогою металізованих, чорних або білих смужок, а також обігравати різні кольори за допомогою геометричних фігур.

View this post on Instagram

A nude option

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on


Чому ми радимо цей акаунт? Все просто. Ця майстриня неодноразово довела, що мінімалізм потребує такого ж таланту та навичок, як надскладні техніки. До того ж, це хороший приклад, що «ефектно» не обов’язково дорівнює «надлишково».


Останній, але не менш цікавий акаунт Unistella – це підбірка не тільки вдалих нейл-арт робіт, але й стильних аксесуарів, які підкреслюють нігті. Тут ти знайдеш для себе безліч деталей, які вражають та викликають захват.


 Можливо, після перегляду сторінки ти навіть захочеш відтворити щось подібне на своїх руках 😉


Тут зібрані вдалі екперементи із стразами, гліттером та геометрією. Одним словом, все, що ввійшло в цьогорічні тренди манікюру.