Краще, ніж френч: ідеї, які допоможуть вдосконалити класику

Класичний франч разом із одним доторком пензлика, легко і просто може перетворюватися із повсякденного чи урочистого дизайну в справді незвичний арт. Тим більше, якщо враховувати прогнози на теперішні тенденції, за якими в цьому сезоні манікюр повинен бути яскравим і незвичайним, – ми точно не помилилися із темою і готові представити роботи, які допоможуть вдосконалити класику.


Однотонний фон, трохи геометрії та мінімалізму і класичний французький манікюр, який, ніби-то і не вимагав ніякого доповнення, стає частиною будь-якого стильного луку.  Погодьтеся, що такі варіації підійдуть для будь-якого випадку життя.


Хочеш більше кольорів? Спробуй поєднувати яскраві відтінки в рамках одного манікюру. Наприклад, модний фіолетовий з олійно-жовтим або червоний з кораловим, насичений синій з іншим яскравим відтінком.


В цій справі, як і в будь-якому мистецтві, варто пам’ятати, що манікюр – це засіб самовираження і простір для фантазії. Тому не варто обмежувати себе нюдом і білим лаком. А свої ідеі простим визначенням “класичний френч”.
Тим більше, в тебе є прекрасні майстрині, які допоможуть із втіленням будь-яких побажань 😉